Gotvach.bg»Избрани Колекции»За Какво е Полезна Ванилията
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
За Какво е Полезна Ванилията

За Какво е Полезна Ванилията

Разгледай всички 12 избрани предложения за за какво е полезна ванилията в Gotvach.bg.
Джинджифилови сладки с ванилия за КоледаДжинджифилови сладки с ванилия за КоледаДжинджифиловите сладки с ванилия за Коледа са много вкусни....
Целувки с ванилия на водна баняЦелувки с ванилия на водна баня
На два пъти сипваме захарта и продължаваме да разбиваме на висока степен докато се сгъсти, накрая се прибавя и ванилията....
Легенда за ванилиятаЛегенда за ванилията
Чрез тази романтична мексиканска легенда за ванилията местните отдават почит на растението....
Крем ванилия с извараКрем ванилия с извара
Поставете десерта в хладилник за няколко часа и го поднесете с плод по избор....
Пудинг Ванилия с оризПудинг Ванилия с ориз
Пудингът Ванилия с ориз е готов....
Кекс ванилия и бананКекс ванилия и банан
Най-накрая добавяме и есенцията и разбъркваме с миксер до получаване на хомогенна смес. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Крем Ванилия с ТикваКрем Ванилия с Тиква
Сипете към нея 200 мл от млякото, захарта, ванилията и солта и загрейте на слаб огън....
Млечен крем ванилия с ягодиМлечен крем ванилия с ягоди
1
Оставяме млечния крем ванилия да се охлади и поднасяме. Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа, по рецепта на Таня Кирязова...
Сутляш с ванилия и какаоСутляш с ванилия и какао
След това се изиспва чаша захар и бъркаме, за да не загори, варим до готовност на ориза....
Бланманже с ванилия и ягодиБланманже с ванилия и ягоди
1
Охладете сместа като потопите съда в купа със студена вода и кубчета лед, като разбърквате от време на време....
Ванилията в кулинариятаВанилията в кулинарията
Добре се разбива с телче за разбиване на яйца, добавя се масло и ванилия и се разлива в изплакнати със студена вода формички....
Крем ванилия с ягоди и бишкотиКрем ванилия с ягоди и бишкоти
Кремът ванилия с ягоди и бишкоти е готов....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: