Gotvach.bg»Избрани Колекции»Самардала за Какво е Полезна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
СамардалаОбработване на самардала
Самардалата има силен леко лют и нагарчащ вкус, особено ако е прясна....
Самардала лекува псориазис!Вкусът на самардала е доста силен, като може да се определи дори като лют и горчив....
2
Вълшебната самардала сваля нивата на лошия холестерол
Като подправка самардалата се консумира сушена и стрита на ситно, размесена със сол....
Кои ястия можем да овкусим със самардала?
Прясната самардала има горчив, но интересен вкус. По-разпространена е като се смесва със сол....
На каква възраст какво трябва да се консумира
Всеки период от живота трябва да се определя от необходимостта да се отговори на изискванията на здравословни хранителни нужди.
Хранене от 0 до...
Какво измерва скалата на Сковил?
Скалата на Сковил е сравнителна скала, която измерва степента на лютивина на пипера. Тя е кръстена на американския химик Уилбър Линкълн Сковил, който...
Какво е метод на конширане?
Какво още трябва да знаете за метода на конширане
Процесът на конширане има няколко важни предимства....
Какво е Реакция на Майлард
Тази реакция е толкова сложна, че едва в последно време учени успяват да я дефинират и да разберат какво точно представлява....
Какво означава номерът на брашното?
Знаете ли какво означава номерът на брашното
Този номер обозначава съдържанието на пепел в брашното в проценти....
Какво представлява технологията на мацерация
Мицерацията е процес в производството на вино. Въглеродната мицелация има силата да промени изцяло стила и вкуса на виното.
Гроздето се събира...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: