Gotvach.bg»Избрани Колекции»Самардала за Какво е Полезна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


На самардала прилича на трилъчева звезда и по това се прави разлика между иначе почти еднаквите на вид растения....

2

Като подправка самардалата се консумира сушена и стрита на ситно, размесена със сол....

Така ще имате подправка със сол, като този начин на приготвяне на самардала е един от най-приложимите и лесни за употреба след направа....

Името на самардала в превод от гръцки означава "нектаров чесън", а на английски - Honey Garlic - меден чесън....

Най-важният източник на витамин D е слънцето. 15-30 минути на ден на слънце е достатъчно да си набавите необходимото количество....

Как протича избелването на брашното
Избелване на брашно може да се извърши чрез естествени методи или с помощта на химически агенти....

Скалата на Сковил е сравнителна скала, която измерва степента на лютивина на пипера....

Какво още трябва да знаете за метода на конширане
Процесът на конширане има няколко важни предимства....

В този съвет ще поговорим за това
Какво представлява реакцията на Майлард
Когато пържите, основният процес не е точно карамелизиране, а така...

1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: