Gotvach.bg»Избрани Колекции»За да Стане Вкусна Рибата
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
За да Стане Вкусна Рибата

За да Стане Вкусна Рибата

Разгледай всички 12 избрани предложения за за да стане вкусна рибата в Gotvach.bg.
Вкусна бяла риба в гювечетаВкусна бяла риба в гювечетаХубаво почистете рибата, измийте, нарежете на шайби и осолете. Оставете я така 1 час, като я поръсите със подправка за риба....
Кулинарни хитринки, за да стане по-вкусно червеното цвеклоКулинарни хитринки, за да стане по-вкусно червеното цвекло
- Като купите цвекло, за да го съхраните свежо, не го измивайте и не го белете, а завийте в мокра домакинска кърпа и поставете в полиетиленов плик...
Бяла риба с вкусна коричка от тиквичкиБяла риба с вкусна коричка от тиквички
Започнете с подготовката на рибата. Измийте я добре и подсушете. Осолете я и подправете с черен пипер....
Вкусна гарнитура за скараВкусна гарнитура за скара
3
Вкусната гарнитура за скара е готова....
Вкусна тортa за ВеликденВкусна тортa за Великден
Страхотна лека тортичка за всякакъв повод! Да ви е сладко!...
Вкусна закуска за мъжеВкусна закуска за мъже
Разбийте три от яйцата с малко сол и галета - 1 ч.л. Загрейте олио и изсипете яйцата, като се запържат сложете парчета топено сирене. Прегънете...
Вкусна закуска за гладнициВкусна закуска за гладници
С помощта на нож за пица изрежете лодки, може да са малки или големи, зависи как ги желаете....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Сипете вода и го оставете за едно денонощие, като на всеки 3-4 часа сменяте водата....
Крем супа от риба за бебеКрем супа от риба за бебе
Рибената супа е подходяща за деца над 6 месеца. Крем супата от риба за бебе е готова....
Съвети, за да стане каймата по-сочнаСъвети, за да стане каймата по-сочна
Така стават хем по вкусни, хем не прегаря олиото при пържене....
Вкусна торта за 15 минутиВкусна торта за 15 минути
Настържете шоколада на едро ренде още върху топлата бишкотена торта леко да се разтопи. Вкусната торта за 15 минути е готова....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: