Gotvach.bg»Избрани Колекции»Накисване на Заека за да Стане Крехък
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Накисване на Заека за да Стане Крехък

Накисване на Заека за да Стане Крехък

Прегледай всички 20 избрани предложения за накисване на заека за да стане крехък в Gotvach.bg.
Как да сготвим крехък заекКак да сготвим крехък заекЕто обаче какво е добре да знаете ако искате заешкото месо да стане крехко, без да се усеща характерната му сухота: Винаги когато готвите заешко...
Трябва ли да се накисне заек в марината, за да стане крехък?Трябва ли да се накисне заек в марината, за да стане крехък?
За да приготвите крехък заек по ловджийски, ви трябва не само един хубав заек и мерак....
Вкусен и крехък заек на фурнаВкусен и крехък заек на фурна
Накиснете заека в студена вода с лъжичка оцет, оставете така да постои поне 1 час....
Крехък заек на фурна с прясно млякоКрехък заек на фурна с прясно мляко
Маринованият заек се пече фолио на 160 градуса с вентилатор около час....
Как се готви домашен заек?Как се готви домашен заек?
Дори да не е старо, постното месо на заека може да стане жилаво, за по-сигурен резултат гответе на слаб огън за дълъг период от време и потопете заека...
Как да сготвя заек?Как да сготвя заек?
Тъмнорозовото месо се маринова в няколко маринати, за да стане крехко и вкусно....
Как да нарежем един заек на порции?Как да нарежем един заек на порции?
И ако вече сте решили дали да приготвите супа от заешко месо или заешка капама, можем да пристъпим към нарязването на заека на порции....
Заек по хайдушкиЗаек по хайдушки
1
Разбъркваме и оставяме 10 минути на тих огън соса към задушения заек. Поднасяме задушения заек по хайдушки със соса....
Заек по шопскиЗаек по шопски
1
Заешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява....
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийски
3
Заекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода....
Заек по домашноЗаек по домашно
4
Всичко заедно се вари 15 - 20 мин., прецежда се през цедка и се оставя да изстине....
Заек по селскиЗаек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
51
41
31
22
10
Дай твоята оценка: