Gotvach.bg»Избрани Колекции»Накисване на Заека за да Стане Крехък
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да сготвим крехък заекЕто обаче какво е добре да знаете ако искате заешкото месо да стане крехко, без да се усеща характерната му сухота:
Винаги когато готвите заешко...
Трябва ли да се накисне заек в марината, за да стане крехък?
За да приготвите крехък заек по ловджийски, ви трябва не само един хубав заек и мерак....
Вкусен и крехък заек на фурна
Накиснете заека в студена вода с лъжичка оцет, оставете така да постои поне 1 час....
Крехък заек на фурна с прясно мляко
Маринованият заек се пече фолио на 160 градуса с вентилатор около час....
Как се готви домашен заек?
Дори да не е старо, постното месо на заека може да стане жилаво, за по-сигурен резултат гответе на слаб огън за дълъг период от време и потопете заека...
Как да сготвя заек?
Тъмнорозовото месо се маринова в няколко маринати, за да стане крехко и вкусно....
Как да нарежем един заек на порции?
И ако вече сте решили дали да приготвите супа от заешко месо или заешка капама, можем да пристъпим към нарязването на заека на порции....
Заек по хайдушкиРазбъркваме и оставяме 10 минути на тих огън соса към задушения заек.
Поднасяме задушения заек по хайдушки със соса....
1
Заек по шопскиЗаешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява....
1
Заек по ловджийскиЗаекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода....
3
Заек по домашноВсичко заедно се вари 15 - 20 мин., прецежда се през цедка и се оставя да изстине....
4
Заек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 5
51
41
31
22
10
Дай твоята оценка: