Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Накисване на Заека за да Стане Крехък

Накисване на Заека за да Стане Крехък

Прегледай всички 20 избрани предложения за накисване на заека за да стане крехък в Gotvach.bg.
Заек по селскиЗаек по селскиНакисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Заек по домашноЗаек по домашно
4
Всичко заедно се вари 15 - 20 мин., прецежда се през цедка и се оставя да изстине....
Заек по шопскиЗаек по шопски
1
Заешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява....
Заек по провансалскиЗаек по провансалски
Загрейте мазнина в подходящ висок съд с капак и сложете заешкото да се задушава за около 20-30 минути. 10 минути преди да свалите заека от котлона...
Заек от свинскоЗаек от свинско
От каймата се прави фигура, която прилича на заек, и се шпикова с тънко нарязаната сланина....
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийски
3
Заекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода....
Заек по ПрованскиЗаек по Провански
2
Заекът се връща в тигана. Слагат се и доматите, двата вида маслини и достатъчно пилешки бульон, да покрие месото и зеленчуците....
Как се маринова заек?Как се маринова заек?
Заешкото месо става изключително вкусно и крехко, ако преди това се маринова. Заекът се маринова сравнително лесно....
Как се дере заек?Как се дере заек?
Опитайте някоя от тези вкусни рецепти за: - печен заек; - вкусна заешка супа; - или чуден пълнен заек....
Заек в гювечеЗаек в гювече
Всичко се реди в гювечето: ред заек, покриваме равномерно с лук и чесън, 3-4 парчета от гъбите и бекон и повтаряме, докато продуктите свършат, като...
Заек с виноЗаек с вино
1
Използвала съм заек от Лидъл. Нарязвам си заека на порции и го измивам след това добре. Взимам си дълбока тенджерка....
Заек в гювечЗаек в гювеч
Поднесете заека в гювеч със скълцан магданоз....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
51
41
31
22
10
Дай твоята оценка: