Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушаване на Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Задушава се до омекване на всички зеленчуци. Магданозът се измива и нарязва на ситно....

5

Сервираме задушените зеленчуци топли с поръсен магданоз.
Може и да направите някакъв сос за задушените зеленчуци за пости - по ваш избор...

Броколите се накъсват на розички. Стеблото на броколите се обелва и се реже на кубчета.
Морковите и чушката се готвят на пара, когато са почти...

Задушават се за още 10 минути. После се чукват яйцата и отново се похлупват. Задушават се до готовност на яйцата....

1

Смесваме приготвените зеленчуци с отцедената царевица и граха и ги сипваме в загрятото олио. Разбъркваме, похлупваме и задушаваме 15 минути....

Задушете така всички зеленчуци до пълната им готовност - 20 минути на умерен огън....

2

Сложете капака и пъхнете в загрята на 200 градуса фурна за 30-40 минути, след това намалете температурата на 180 градуса и оставете да се задушават...

1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
54
45
30
21
10
Дай твоята оценка: