Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушена Целина с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се задушава праз?
В повечето от тях е нужно той да бъде задушен, тогава ароматът му става по-наситен....
Задушена риба с праз и ябълкиНарежете рибата на дебели шайби. Подправете с оцет и сол. Нарежете праза на кръгчета, добавете рендосаните ябълки и щипка сол.
Наредете в тенджера...
Мусака с целина и празЦелината, празът и кромидът се обработват по същия начин и се нарязват на кубчета. Прибавят се към картофите....
2
Праз
Праз-лукът или т.нар. праз е член на семейството на лука, но ароматът му е много по-пречистен, фин и сладък в сравнение с този на обикновения лук....
Бутер пица с праз и целина
Бутер пица с праз и целина за почитателите на безмесни пици и бутер изделия....
Крем супа от праз и целина
Празът и целината се нарязват на ситно и се задушават за кратко в горещо олио. Заливат се с вода и се варят под капак 20 минути....
Зелеви сармички с праз и целина
Празият лук и чесъна накълцваме на ситно, а целината - нарязваме на кубчета....
Шарен боб с праз и прясна целина
., за да омекне целината.
Шареният боб с праз и прясна целина е готов!...
Крем супа с чушки, праз и целина
Зеленчуците се нарязват на едро и се сваряват. Изваждат се от водата и се пасират в купа. Връщат се в бульона, в който са варени.
Добавете още...
Пиле яхния с праз лук и целинаПоднесете пилешката яхния с праз лук и целина, поръсена с наситнен магданоз!
Много вкусно ястие се получава! Опитайте!
Да ви е сладко!...
2
Бял боб с праз, пъщърнак и целина на фурна
Пащърнакът и целината се измиват и обелват.
Нарязват се на кубчета и се прибавят към боба....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
56
41
30
21
10
Дай твоята оценка: