Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заливка за Мусака със Прясно Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заливка за Мусака със Прясно Мляко

Заливка за Мусака със Прясно Мляко

Прегледай всички 12 авторски предложения за заливка за мусака със прясно мляко в Gotvach.bg.
Заливка за мусака със прясно млякоЗаливка за мусака със прясно млякоЗапържете брашното в сгорещеното олио и добавете при непрекъснато бъркане леко топлото прясно мляко....
Реване със заливка от прясно млякоРеване със заливка от прясно мляко
По желание реването със заливка от прясно мляко се поднася с разбита сметана, топка сладолед или пресни плодове....
Баница със заливка от прясно млякоБаница със заливка от прясно мляко
Пека баницата със заливка от прясно мляко на 200 градуса до хубав розово кафяв загар....
Тиквеник със заливка от прясно млякоТиквеник със заливка от прясно мляко
Нарежете на парчета, залейте с двете разбити яйца със захарта, прясното мляко и ванилията....
Мляко с грис и заливкаМляко с грис и заливка
4
Сваряваме млякото с грис, подслаждаме със захар на вкус и ванилия за аромат. Разливаме по чашки....
Мусака без заливкаМусака без заливка
Картофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци. Лукът се запържва и след това се добавя каймата и останалите...
Мусака със заливкаМусака със заливка
5
Сервира се с няколко лъжички кисело мляко. Мусаката със заливка е готова....
Заливка за мусакаЗаливка за мусака
7
Когато брашното пусне мехурчета, се налива 2 чаени чаши прясно мляко или разбито на гъст айрян кисело мляко....
Мляко с ориз с черешова заливкаМляко с ориз с черешова заливка
Млякото с ориз с черешова заливка е готово. Източник: So Delicious...
Турска мусака със заливкаТурска мусака със заливка
Една различна и вкусна рецепта за турска мусака със заливка!...
Икономична мусака без заливкаИкономична мусака без заливка
По желание може да добавите отгоре сирене, след като изпечете мусаката. Става много вкусно! Икономичната мусака без заливка е готова....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: