Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заливка за Мусака без Брашно
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заливка за Мусака без Брашно

Заливка за Мусака без Брашно

Разгледай всички 12 авторски предложения относно заливка за мусака без брашно в Gotvach.bg.
Мусака без заливкаМусака без заливкаКартофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци. Лукът се запържва и след това се добавя каймата и останалите...
Икономична мусака без заливкаИкономична мусака без заливка
По желание може да добавите отгоре сирене, след като изпечете мусаката. Става много вкусно! Икономичната мусака без заливка е готова....
Гъбена мусака без заливкаГъбена мусака без заливка
2
Тавата се покрива с алуминиево фолио и мусаката се слага да се пече на 180-190 градуса до готовност....
Вкусна мусака без заливкаВкусна мусака без заливка
Наливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене....
Патладжанова мусака без заливкаПатладжанова мусака без заливка
Налива се вода (1 ч.ч.) и мусаката се пече на фурна, докато течността се изпари....
Мусака без заливка с рендосани картофиМусака без заливка с рендосани картофи
Ако имате желание, можете да им направите заливка....
Мусака от тиквички без заливкаМусака от тиквички без заливка
Изсипах в тавичка мусаката. Пекох мусака от тиквички без заливка на 200 градуса до извиране....
Мусака в тенджера без заливкаМусака в тенджера без заливка
2
Мусаката в тенджера без заливка е готова....
Мусака от фасул без заливкаМусака от фасул без заливка
Сваряваме хубаво фасула и отцеждаме от водата (водата от варенето запазваме ). Лука белим и нарязваме на тънки филийки. Задушаваме в малко олио....
Чурос без брашно и захарЧурос без брашно и захар
Чуросите без брашно и захар са чудни....
Ореховки без брашно и захарОреховки без брашно и захар
1
Ореховките без брашно и захар могат да се консумират както топли, така и охладени. Да ви е сладко!...
Видове заливки за мусакаВидове заливки за мусака
С тази смес се залива мусаката и се запича до златисто във фурната. За заливка на мусака се използва и сосът бешамел....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: