Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да приготвя заливка за мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да приготвя заливка за мусака

Как да приготвя заливка за мусака

Открий всички 12 кулинарни идеи за как да приготвя заливка за мусака в Gotvach.bg.
Мусака с кашкавалена заливкаМусака с кашкавалена заливкаВърху заливката настъргваме кашкавал и оставяме да се запече. Мусаката с кашкавалена заливка е готова....
Мусака с богата заливкаМусака с богата заливка
1
Объркваме добре, за да се смесят всички съставки. В друг съд сгорещяваме олиото и запържваме лука до златисто....
Мусака с апетитна заливкаМусака с апетитна заливка
Накрая правим заливката за мусаката. Разбъркваме киселото мляко с яйцата, след което прибавяме брашното до получаването на гладка смес....
Мусака с картофена заливкаМусака с картофена заливка
Каймата се замесва с подправките, както се приготвя за кюфтета, но не се добавя хляб. Гъбите и краставичките се нарязват на ситно....
Пухкава мусака с кашкавалена заливкаПухкава мусака с кашкавалена заливка
Тази пухкава мусака с кашкавалена заливка е блаженство за небцето!...
Вкусна мусака с пухкава заливкаВкусна мусака с пухкава заливка
Вкусната мусака с пухкава заливка е готова....
Апетитна мусака с кашкавалена заливкаАпетитна мусака с кашкавалена заливка
Разбъркайте всичко и залейте мусаката. Върнете тавата във фурната за още 15 минути до златист цвят на заливката....
Мусака с кайма и заливкаМусака с кайма и заливка
1
Заливаме мусаката и доизпичаме за 10-15 минути до получаване на златист цвят....
Мусака с патладжани и заливкаМусака с патладжани и заливка
Пригответе заливката за постната мусака като смесите предварително разбитите яйца с киселото мляко....
Заливка за мусака с галетаЗаливка за мусака с галета
Всичко се обърква добре и се излива върху мусаката, когато тя е почти готова. Пече се около 10-15 минутки....
Мусака в тенджера без заливкаМусака в тенджера без заливка
1
Мусаката в тенджера без заливка е готова....
Мусака от фасул без заливкаМусака от фасул без заливка
Сваряваме хубаво фасула и отцеждаме от водата (водата от варенето запазваме ). Лука белим и нарязваме на тънки филийки. Задушаваме в малко олио....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: