Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заливка за Мусака с Прясно Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заливка за Мусака с Прясно Мляко

Заливка за Мусака с Прясно Мляко

Разгледай всички 12 избрани предложения за заливка за мусака с прясно мляко в Gotvach.bg.
Заливка за мусака със прясно млякоЗаливка за мусака със прясно млякоЗапържете брашното в сгорещеното олио и добавете при непрекъснато бъркане леко топлото прясно мляко....
Сочна мусака с прясно млякоСочна мусака с прясно мляко
2
Каймата предварително я смесваме с водата и прясното мляко, като леко разбъркваме с вилица (за да не е на големи бучки каймата)....
Реване със заливка от прясно млякоРеване със заливка от прясно мляко
По желание реването със заливка от прясно мляко се поднася с разбита сметана, топка сладолед или пресни плодове....
Баница със заливка от прясно млякоБаница със заливка от прясно мляко
Пека баницата със заливка от прясно мляко на 200 градуса до хубав розово кафяв загар....
Тиквеник със заливка от прясно млякоТиквеник със заливка от прясно мляко
Нарежете на парчета, залейте с двете разбити яйца със захарта, прясното мляко и ванилията....
Застройка за мусака с прясно млякоЗастройка за мусака с прясно мляко
1
Разбийте яйцата с прясното мляко добре и добавете содата. Сипете брашното и разбийте енергично с тел....
Прясно мляко с шафранПрясно мляко с шафран
За да си проготвим шафрановото мляко, слагаме прясното мляко да се загрява на котлона, а пред това време счукваме бадемите, шафрана и зрънцата от...
Прясно мляко с грисПрясно мляко с грис
20
Прясното мляко с грис е готово....
Погача с прясно мляко и сусамПогача с прясно мляко и сусам
1
Погачата с прясно мляко и сусам е готова....
Хляб с прясно мляко в хлебопекарнаХляб с прясно мляко в хлебопекарна
Хлябът с прясно мляко в хлебопекарна е готов....
Палачинки с прясно мляко и яйцаПалачинки с прясно мляко и яйца
1
Брашното, яйцето, млякото, 1/2 ч.ч. вода, портокаловия сок, олиото и солта се разбъркват добре и сместа се оставя да престои половин час....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
51
44
30
21
10
Дай твоята оценка: