Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заливка за Сърми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заливка за Сърми

Заливка за Сърми

Прегледай всички 12 избрани предложения за заливка за сърми в Gotvach.bg.
Рибни сърми в лападРибни сърми в лападРибата се измива, почиства и посолява. Добавя се нарязаната на малки парчета сланина, накълцаните магданоз и джоджен. От сместа се взима по малко...
Пълнени сухи чушки и сърми в глинен съдПълнени сухи чушки и сърми в глинен съд
1
Нарязах лука, а моркова настъргах и запържих за около 5-6 минути. Добавих ориза и него запържих. Сложих червения пипер, после доматения сок....
Зелеви сърми с кълцано свинско месо и празЗелеви сърми с кълцано свинско месо и праз
2
Зелеви сърми с кълцано свинско месо и праз за всеки специален коледен празник :)...
Писюр сърма с лападПисюр сърма с лапад
Сложете 2 ч.ч. вода да заври на висока степен на котлона. През това време нарежете почистения и измит лапад. Същото направете и с лука. Сипете...
Тракийски сърмиТракийски сърми
2
Нарязаният лук се задушава в 3/4 от мазнината и 1 л. вода. Добавяме каймата и се задушава, докато водата се изпари. Добавят се нарязаните домати,...
Разпилени постни сърмиРазпилени постни сърми
Измиваме гъбите и ги бланшираме в подсолена вода за 5 минути. Нарязваме зелето на ситно. Вадим гъбите и ги измиваме със студена вода. Слагаме...
Зелеви сърми със стафидиЗелеви сърми със стафиди
Нарязаният лук заедно с ориза и с 1 ч.ч. вода се варят, докато водата се изпари. Добавят се орехите, стафидите, зехтина, солта и пипера. Листата...
Лозови сърми със стафиди и гъбиЛозови сърми със стафиди и гъби
2
Първо се запържва ситно нарязания лук, след което слагаме ориза. Доливаме 1 чаша вода и оставяме да ври на слаб огън докато попие водата. Подправяме...
Ароматна дроб сърмаАроматна дроб сърма
2
Ароматната дроб сърма е готова....
Свинска Дроб СърмаСвинска Дроб Сърма
За заливката разбърквате киселото мляко със содата, яйцата, брашното, малко сол и черен пипер, поливате равномерно върху ястието, връщате във фурната...
Агнешко сърма-кебапАгнешко сърма-кебап
2
Правим заливката от млякото, яйцата, магданоза и солта заливаме сърмите, запичаме във фурната докато стегне заливката....
Агнешка дроб сърмаАгнешка дроб сърма
7
Приготвя се заливка от яйцата, киселото мляко и брашното. Дроб-сармата се залива и се запича до зачервяване....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: