Gotvach.bg»Избрани Колекции»Замразяване на Гъби Печурки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Анасонката спада към ядливите гъби и се счита за гъба с добри качества, но се употребява в комбинация с други видове, защото е твърде ароматна....

Лисичка е интересно име за гъбка. Непозната е, както много други гъби в България....

Бадемовата гъба носи интересно име и е вид ядлива гъба, която се среща в нашата страна....

1

Отцедете гъбите и ги нарежете на ситно, като една част оставите за украса на салатата....

Сложете ги във фризер за половин час да се замразят, след това ги извадете и ги сложете в пликове, които са подходящи за фризера....

Шийтаке е медицинска гъба, която взема наименованието си от ший – кестен, и така – дърво, и означава гъба, която расте върху дърво....

7
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: