Gotvach.bg»Избрани Колекции»Индийски Палачинки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Индийски Палачинки

Индийски Палачинки

Прегледай всички 12 избрани предложения относно индийски палачинки в Gotvach.bg.
Катми в уред за палачинкиКатми в уред за палачинкиРазстиламе в уреда за палачинки и печем 20 секунди и обръщаме да се запече катмата и от другата страна...
Индийски палачинкиИндийски палачинки
5
От тестото се изпържват палачинки. Във всяка палачинка, още топла, се поставя по едно квадратно парче кашкавал и се загъва....
Катми с квасКатми с квас
Може да добавите домашно сладко по избор, домашен течен шоколад или друга плънка за палачинки по желание, и да хапнете готовите катми с квас за закуска...
Катми с маяКатми с мая
Трябва да се получи дебела около 8 мм катма. Катмите се запържват от двете страни, а всяка готова се намазва обилно с масло....
Катми с шоколадКатми с шоколад
Готовите катми се намазват с масло, навиват се и отгоре се слага малко масълце....
Катми с маслоКатми с масло
1
Разбивам яйцата. Маята активирам с топло мляко, захар и малко брашно. След като сместа удвои или утрои обема, се добавя водата и млякото. Всички...
Катми с ябълкиКатми с ябълки
Приготвяме катмите, като ги запържваме само от едната страна. Отделно приготвяме ябълкова плънка....
Катми с гъбиКатми с гъби
Върху всяка катма разпределяме от плънката, добавяме бучка масло и завиваме на руло....
Катми с лимонадаКатми с лимонада
Пресяваме брашното и активираме маята с малко топло мляко, захар и брашно. Разбиваме яйцата, добавяме лимонадата, малко сол и олио. Шупналата...
Катми с кашкавалКатми с кашкавал
2
Нагрявам си тигана, вътре го намазвам леко с олио само първия път, после не залепват катмите. С черпак си изсипвам на 3 места в тигана....
Катми с бананиКатми с банани
Смачквам бананите с вилица. Разбивам яйцето. Добавям прясното мляко, захарта, ванилията. Пресявам брашното и му слагам бакпулвера. Обърквам много...
Катми с кисело млякоКатми с кисело мляко
4
Катмите с кисело мляко са готови....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: