Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Зготвим Месото от Патица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Зготвим Месото от Патица

Как да Зготвим Месото от Патица

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно как да зготвим месото от патица в Gotvach.bg.
Патица в тестоПатица в тестоКогато ястието се изпече, махаме кората, а месото нарязваме на тънки филийки и поднасяме с гарнитура по избор! Патицата в тесто е готова....
Патица с оризПатица с ориз
Патицата с ориз е готова....
Патица с крушиПатица с круши
Разрежете патицата наполовина, махнете вътрешностите и крилцата....
Патица с картофиПатица с картофи
Натъпква се във вътрешността на патицата....
Патица в гювечПатица в гювеч
Почистете патицата добре, като измиете и нарежете дреболийките й. Осолете я добре вън и вътре и поръсете с малко черен пипер....
Патица с ябълкиПатица с ябълки
Почистваме ги от сърцевината им и пълним с тях патицата....
Патица с лимонПатица с лимон
2
Осолете патицата, поръсете я с черен пипер и сока от лимона. След 15 мин я намажете с маслото и я сложете да се пече с виното....
Патица с бираПатица с бира
1
По време на печенето от време на време отваряйте фурната и поливайте месото със сока отстрани....
Патица с маслиниПатица с маслини
Патицата постепенно се изпържва от всички страни до порозовяване за около 20 минути и се изважда....
Патица с мащеркаПатица с мащерка
В края на печенето нареждаме около патицата опечения лук и нарязаните картофи, моркови и гъби....
Патица с триеницаПатица с триеница
Пресяваме ги, за да падне брашното от тях и така готовите трохички ги пускаме във врящия сос. След което прибавяме месото....
Патица с портокалиПатица с портокали
4
Изплакваме добре и подсушаваме патицата от всички страни. С остър нож правим ромбоидни разрези на кожата, като внимаваме да не нарежем месото....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: