Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Зготвим Месото от Патица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патица в тестоКогато ястието се изпече, махаме кората, а месото нарязваме на тънки филийки и поднасяме с гарнитура по избор!
Патицата в тесто е готова....
Патица в гювеч
Почистете патицата добре, като измиете и нарежете дреболийките й. Осолете я добре вън и вътре и поръсете с малко черен пипер....
Патица с лимонОсолете патицата, поръсете я с черен пипер и сока от лимона. След 15 мин я намажете с маслото и я сложете да се пече с виното....
2
Патица с бираПо време на печенето от време на време отваряйте фурната и поливайте месото със сока отстрани....
1
Патица с маслини
Патицата постепенно се изпържва от всички страни до порозовяване за около 20 минути и се изважда....
Патица с мащерка
В края на печенето нареждаме около патицата опечения лук и нарязаните картофи, моркови и гъби....
Патица с триеница
Пресяваме ги, за да падне брашното от тях и така готовите трохички ги пускаме във врящия сос. След което прибавяме месото....
Патица с портокалиИзплакваме добре и подсушаваме патицата от всички страни. С остър нож правим ромбоидни разрези на кожата, като внимаваме да не нарежем месото....
4
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: