Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Патица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патица магреЗагрейте фурната на 220 градуса и направете леки прорези по кожата на патешкото филе без да стигате до месото....
Пълнена патицаЩом оризът понабъбне, напълнете с плънката патицата.
Зашийте внимателно отвора и сложете пълнената патица върху скара в тава....
4
Задушена патица
Долейте малко вода и задушете патицата. След като омекне, извадете я от съда, за да поизстине....
Патица в тесто
Отгоре добавяме патешкото, което е предварително задушено.
Завиваме с останалото тесто, като се стремим дебелината да е равномерна....
Глазирана портокалова патица
За по-добро оттичане на мазнината от вкусната глазирана портокалова патица може да печете патицата и върху скаричка, която да поставите в тавата на...
Хрупкава печена патица
и чесънът от кухината не изпадат - задържайте кожата на двата края на патицата сгънати), и внимателно излейте всички патешки мазнини сокове от тавата...
Супа от патица
Сложете патешкото месо заедно с дреболийките да се свари, след което го обезкостете и го нарежете на парчета....
Патица на фурнаИзчистете 1 млада, добре охранена патица. Посолете отвътре и отвън и натрийте със смлян черен пипер....
2
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: