Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Патица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвя Патица

Как да Сготвя Патица

Прегледай всички 21 подбрани съвети относно как да сготвя патица в Gotvach.bg.
Патица магреПатица магреЗагрейте фурната на 220 градуса и направете леки прорези по кожата на патешкото филе без да стигате до месото....
Маринована патицаМаринована патица
Оставяме всичко да престои 3-4 часа. След това слагаме всичко на тих огън за около 120 мин....
Задушена патицаЗадушена патица
Долейте малко вода и задушете патицата. След като омекне, извадете я от съда, за да поизстине....
Печена патицаПечена патица
Може да поднесете печената патица с картофена салата или салата от краставици....
Пълнена патицаПълнена патица
4
Почистете добре патицата, отделете дреболийките й и ги сложете леко да се сварят във вряща вода с 1 с.л. оцет....
Хрупкава печена патицаХрупкава печена патица
Ако сте закупили замразена патица, не забравяйте да размразите замразената патица в хладилника за няколко дни....
Патица с портокалиПатица с портокали
6
Източник: Вили Дечева от Кулинарна мрежа Вижте също как се прави марината за вкусно и крехко патешко....
Рагу от патицаРагу от патица
Оставяме така да се задуши под капак за около час и половина. Обелваме пащърнака и целината, нарязваме ги на кубчета....
Патица с триеницаПатица с триеница
Патицата я почистваме, измиваме и сваряваме в подсолена вода. След което я нарязваме на порции....
Патица с мащеркаПатица с мащерка
В края на печенето нареждаме около патицата опечения лук и нарязаните картофи, моркови и гъби....
Задушена патица капамаЗадушена патица капама
Измиваме добре патицата и я нарязваме на порции, след което я задушаваме в собствената ѝ мазнина за няколко минути....
Патица в тестоПатица в тесто
Отгоре добавяме патешкото, което е предварително задушено. Завиваме с останалото тесто, като се стремим дебелината да е равномерна....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: