Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Патица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Оставяме всичко да престои 3-4 часа.
След това слагаме всичко на тих огън за около 120 мин....

Долейте малко вода и задушете патицата. След като омекне, извадете я от съда, за да поизстине....

4

Ако сте закупили замразена патица, не забравяйте да размразите замразената патица в хладилника за няколко дни....

6

Оставяме така да се задуши под капак за около час и половина.
Обелваме пащърнака и целината, нарязваме ги на кубчета....

Патицата я почистваме, измиваме и сваряваме в подсолена вода. След което я нарязваме на порции....

В края на печенето нареждаме около патицата опечения лук и нарязаните картофи, моркови и гъби....

Измиваме добре патицата и я нарязваме на порции, след което я задушаваме в собствената ѝ мазнина за няколко минути....

Отгоре добавяме патешкото, което е предварително задушено.
Завиваме с останалото тесто, като се стремим дебелината да е равномерна....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: