Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Отцедете патешкото от марината и я запазете. Сложете патицата с кожата нагоре върху метална решетка върху тавичка....

Маслото и 1 лъжица олио се сгорещяват, прибавя се почистената и подсушена патица, а също така и нарязаните на парченца лук и моркови....

Ако сте закупили замразена патица, не забравяйте да размразите замразената патица в хладилника за няколко дни....

Изпечената патица се поставя в съд за сервиране и се увива в алуминиево фолио....

Измиваме добре патицата и я нарязваме на порции, след което я задушаваме в собствената ѝ мазнина за няколко минути....

В края на печенето нареждаме около патицата опечения лук и нарязаните картофи, моркови и гъби....

Сложете патешкото месо заедно с дреболийките да се свари, след което го обезкостете и го нарежете на парчета....

1

2
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: