Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Гъбена Супа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвя Гъбена Супа

Как да Приготвя Гъбена Супа

Открий всички 56 кулинарни идеи относно как да приготвя гъбена супа в Gotvach.bg.
Гъбена чорба с чесънГъбена чорба с чесънПреди да свалите ястието от огъня, добавете сметаната и пресования чесън....
Гъбена чорба с оризГъбена чорба с ориз
Сервирайте гъбената чорба гореща, като поръсите с черен пипер и добавите оцет на вкус (по желание)....
Гъбена чорба с фидеГъбена чорба с фиде
Сипете в тенджера 2 литра вода и оставете да заври. Прибавете нарязаните на дребно праз лук и моркови и нарязаните на полумесеци гъби....
Гъбена чорба от печуркиГъбена чорба от печурки
5
Поднесете ароматна супа от гъби гореща. Много вкусна чорба се получи! Да ви е сладко!...
Лесна гъбена чорба с оризЛесна гъбена чорба с ориз
Сервираме нашата лесна гъбена чорба с ориз, като поръсваме магданоз по желание....
Гъбена супаГъбена супа
Оставя се да заври за 15-20 мин., след което гъбената супа се пасира леко по желание....
Гъбена чорбаГъбена чорба
1
Сервирайте гъбената чорба с натрошено сварено яйце....
Гъбена чорба с печени сухи чушлетаГъбена чорба с печени сухи чушлета
Поръсете гъбената супа с тях. Гъбената чорба с печени сухи чушлета е готова....
Гъбена Чорба с Праз и КартофиГъбена Чорба с Праз и Картофи
1
Поднесете гъбената чорбичка гореща, поръсена с накълцан пресен магданоз. Гъбената Чорба с Праз и Картофи е вкусна и лесна....
Гъбена чорба с ориз по манастирскиГъбена чорба с ориз по манастирски
За приготвянето на вкусната гъбена чорба най-напред накълцайте лука, целината и моркова на ситно....
Гъбена чорба с картофи и фидеГъбена чорба с картофи и фиде
Гъбите се слагат да врат в 1 л подсолена вода. Отделената гъба се запържва в маслото, добавят се настърганите моркови и нарязаният чесън....
Най-вкусната гъбена чорба с чесънНай-вкусната гъбена чорба с чесън
11
След като се свали гъбената супа от огъня, се добавя кравето масло. Разбърква се добре....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: