Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Жулиен от Телешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвя Жулиен от Телешко Месо

Как да Приготвя Жулиен от Телешко Месо

Открий всички 24 подбрани съвети за как да приготвя жулиен от телешко месо в Gotvach.bg.
Пълнено телешко месоПълнено телешко месоСместа се разделя на 6-8 равни части и всяка от тях се поставя върху филията от телешко месо....
Телешко месо - тербелияТелешко месо - тербелия
1
Нарежете телешкото на кубчета и го сложете да се свари. Щом заври, го посолете, а когато е готово го извадете в чиния....
Телешко месо на тиганТелешко месо на тиган
1. Слагаме месото в тенджера под налагане за 10 мин. след завиране, като добавяме бахара, черния пипер . 2. Режем месото на късове с големина не...
Телешко месо с нахутТелешко месо с нахут
Заливаме с вода, добавяме сол на вкус и джоджен и оставяме да ври около 45-50 мин....
Нудълс с телешко месоНудълс с телешко месо
Добавете нарязаното телешко месо и гответе няколко минути или до готовност на телешкото. 3....
Кавърма с телешко месоКавърма с телешко месо
В голяма дълбока тава загрявам олиото, разтопявам маслото и слагам полусварените късчета телешко месо. Добавям лука, чесъна, гъбите и пиперките....
Ястие с телешко месоЯстие с телешко месо
Измиваме телешкото месо и нарязваме на хапки като за шишчета. Лука нарязваме на ситно и запържваме в олиото....
Телешко месо по градинарскиТелешко месо по градинарски
Отгоре слагаме нарязаното на парчета месо и оставяме да се задушава, докато остане на мазнина....
Каша от телешко месоКаша от телешко месо
Оставяме соса да ври 5 минути и прибавяме свареното месо, оцета и пасирания чесън....
Хапки от телешко месоХапки от телешко месо
Оставяме да престои още десет минути. В тенджера наливаме 1 литър вода. Добавяме едно кубче телешки бульон и оставяме да заври....
Чили с телешко месоЧили с телешко месо
Половин час преди ястието да стане готово, му добавете консервите бял и червен боб, царевица и продължете да готвите....
Телешко месо с доматиТелешко месо с домати
Слагаме на котлон с вода, колкото да го покрие и да заври. Преди да заври, се изгребва пяната. Прибавяме нарязания лук, олио и сол....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: