Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си направим Кадаиф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте....
3
Тригуни Да си оближеш пръститеЗаливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
1
Кадаиф с лешници
Пече се, докато кадаифът придобие приятна златиста коричка отгоре. Оставяме да изстине....
Кадаиф с млякоПоловината кадаиф се нарежда в намазана с масло тавичка и се поръсва със счуканите орехови ядки....
3
Кадаиф с орехи
Разпределете кадаифа на 10 равни части. По средата сложете счукани орехи и завийте на руло....
Кадаиф с пухкав крем
Кремът може да се хапва като десерт или използва за всякакви сладкиши и торти.
Оставяме да изстива и приготвяме кадаифа....
Сочен кадаиф с крем
По желание може да поръсите със захарни пръчици. Сочният кадаиф с крем е чуден....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: