Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Гювеч на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Гювеч на Фурна

Как се Готви Гювеч на Фурна

Открий всички 12 кулинарни идеи относно как се готви гювеч на фурна в Gotvach.bg.
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Картофите се пекат на 180 градуса до готовност. Картофите Fondant (Топящи се картофи на фурна) са чудни....
Топящи се картофи на фурна със самардалаТопящи се картофи на фурна със самардала
3
Прехвърлят се в цедка, за да се изцедят и леко да се охладят. През това време загряваме фурната на 180 градуса....
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурнаПилешки крилца с топящи се картофки на фурна
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част....
Гювеч на фурнаГювеч на фурна
Изключваме фурната и оставяме гювеча на фурна на остатъчната температура....
Постен гювеч на фурнаПостен гювеч на фурна
* При липса на гювеч може да се изсипе и да се изпече в голяма тава....
Гювеч с ориз във фурнаГювеч с ориз във фурна
Запечете ястието, докато остане на мазнина и оризът на фурна омекне. Гювечът с ориз във фурна е готов....
Моят постен гювеч на фурнаМоят постен гювеч на фурна
2
Моят постен гювеч на фурна е много вкусен. Източник: Българска кухня...
Традиционен постен гювеч на фурнаТрадиционен постен гювеч на фурна
Печем според силата на фурната традиционния постен гювеч на фурна (моята е стара и макс. градуси са 250) около 35-40 минути....
Постен зеленчуков гювеч на фурнаПостен зеленчуков гювеч на фурна
Вкусен постен зеленчуков гювеч на фурна!...
Летен реден гювеч на фурнаЛетен реден гювеч на фурна
Готви се за 15 минути леко да се сгъсти....
Леща в гювеч на фурнаЛеща в гювеч на фурна
Не пропускайте да се насладите и вие на леща в гювеч на фурна....
Постен пролетен гювеч на фурнаПостен пролетен гювеч на фурна
1
Поставяме в студена фурна, след което печем на 200 градуса. Готовото вече ястие поръсваме с магданоз....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
42
30
22
10
Дай твоята оценка: