Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Уникално вкусен гювеч с колбасиДобавя се и яйчено-сирената смес и се покрива с нарязаните колбаси.
Гювечът се пече се на умерена фурна до готовност....
Вкусен гювеч с картофи и свинско
Всички зеленчуци се почистват и нарязват на едро, всичко се слага в глинен гювеч сурово, като месото се оставя цяло!...
Вкусен зеленчуков гювеч
Вкусният зеленчуков гювеч е готов, когато течността е останала на половина, зеленчуците са омекнали....
Вкусен Славянски ГювечСлед като водата се изпари и оризът е омекнал, Славянският гювеч е готов.
Добавете маслините и ситно нарязан свеж магданоз....
2
Вкусен гювеч с пуешко, карфиол и кисело зеле
Ястието се сервира горещо.
Вкусният гювеч с пуешко, карфиол и кисело зеле е готов....
Богат и много вкусен гювеч
Не трябва да има много течност, защото в гювеча се задушават ястията и стават уникално вкусни....
Гювеч с бамяСмесете нарязаните зеленчуци в голям гювеч заедно със запържените лук и чесън. По желание добавете и няколко люти чушки....
1
Гювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Гювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите....
Гювеч с помбер
Лукът се нарязва и се задушава в мазнина.
Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: