Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Гювече с Луканка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Всичките изброени по-горе продукти, с изключение на кашкавала, се режат на кубчета и се слагат в глинен гювеч или се разделят в малки гювечета....

След това веган луканката се оставя за още няколко дена да изсъхне хубаво. Готовата луканка се обръща всеки ден....

Месото се нарязва на парчета и се овкусява с посочените подправки. Оставя се да преседи с тях едно денонощие.
И след това се смила на кайма....

2

1

След което телешките луканки отново се оставят на сухо и проветриво място....

Маже се с доматено пюре.
Поръсва се със ситно нарязан лук, гъби, луканка и царевица....

Нарязваме луканката. Почистваме и измиваме червената чушка, след което я режем на филийки.
Настъргваме кашкавала....

3

Слагаме да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: