Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Гювеч

Как се Готви Гювеч

Разгледай всички 144 подбрани съвети относно как се готви гювеч в Gotvach.bg.
Гювеч с пилеГювеч с пилеПрехвърляте в тавичка и печете в умерена фурна, докато гювечът остане на мазнина....
Гювеч с бамяГювеч с бамя
1
Смесете нарязаните зеленчуци в голям гювеч заедно със запържените лук и чесън. По желание добавете и няколко люти чушки....
Гювеч с патладжаниГювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите....
Гювеч с помберГювеч с помбер
Лукът се нарязва и се задушава в мазнина. Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода....
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо....
Вкусен есенен гювеч със зеленчуциВкусен есенен гювеч със зеленчуци
Зеленчуковият гювеч се сервира охладен....
Гювеч по шопскиГювеч по шопски
Сега ще разгледаме рецепта за гювеч със свинско. Патладжанът се нарязва на парченца, посолява се и се оставя да си отдели черния цвят....
Гювеч по градинарскиГювеч по градинарски
Гювечът по градинарски е готов....
Гювеч по гушанскиГювеч по гушански
Разбърква се с червения пипер и се слага в пръстен гювеч. Прибавят се картофите и доматите, нарязани на кръгчета....
Гювеч по моряшкиГювеч по моряшки
Оформяме кюфтета и ги запържваме, докато станат почти готови. Слагаме лука на дъното на гювеча....
Гювеч по тракийскиГювеч по тракийски
Месото се запържва и се изважда. В същата мазнина се запържва лук, моркови, целина. Добавя се домати. Поръсва се с червен пипер....
Гювеч На едроГювеч На едро
8
След като се е мариновало месото си приготвяме един голям глинен гювеч и в него слагаме: обелени и измити картофи (цели), царевицата на големи парчета...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: