Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Каша от Коприва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Каша от Коприва

Как се Готви Каша от Коприва

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за как се готви каша от коприва в Gotvach.bg.
Каша от коприва и киселецКаша от коприва и киселецКашата от коприва и киселец е много вкусна....
Каша от коприва с орехиКаша от коприва с орехи
Постепенно добавяме водата от копривата до желаната гъстота, добавяме и вече стритата на каша коприва....
Постна каша от коприва с тофуПостна каша от коприва с тофу
Готовата веган каша коприва сервираме поръсена с натрошено ситно тофу с натурален вкус....
Пролетна каша от коприва и орехиПролетна каша от коприва и орехи
Пролетната каша от коприва и орехи е много вкусна....
Вкусна каша от коприва с оризВкусна каша от коприва с ориз
За по- гъста копривена каша си оставете течността да се редуцира повече, а за по-рядка по желание разредете с още мляко....
Детска каша с коприва и сиренеДетска каша с коприва и сирене
Във вряла вода поставяме внимателно връхчетата от коприва за 3 минути и отцеждаме в гевгир. Нарязваме копривата на ситно....
Каша от коприва с киноа и извараКаша от коприва с киноа и извара
Копривата се почиства и измива. Попарете я за няколко минути във вряща вода. Изхвърлете първата вода и кипнете нова (около 1-1.5 л)....
Пролетна каша от коприва с яйца и сиренеПролетна каша от коприва с яйца и сирене
5
Добавете копривата във врящата вода и варете около 15 минути. Извадете копривата с решетъчна лъжица и я накълцайте....
Каша от коприваКаша от коприва
3
Изчистената, измита и попарена за кратко коприва се пуска във вряща подсолена вода и се вари няколко минути....
Кето каша от коприваКето каша от коприва
Разбъркайте добре овкусете кето каша от коприва със сока от лимона....
Любимата каша от коприваЛюбимата каша от коприва
Любимата каша от коприва се поднася се топла с настъргано сварено яйце....
Бабината Каша от коприваБабината Каша от коприва
Бабината Каша от коприва е готова....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: