Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Нудълс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пригответе нудълс според указанията на производителя. Обикновено се попарват за 5 минути във вряла вода....

Накрая азиатски нудълс с октоподчета и зеленчуци се поръсва с пресен магданоз, нарязан на ситно....

Овкусява се с зеленчуковия бульон.
След пет минути се добавя нудълс /може да се замини с фиде или оризов нудълс/....

Може да се поръсят оризови нудълс в бульон със зеленчуции тофу с нарязан зелен лук и сусамово семе....

На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...

Намаляваме огъня и оставяме да се сгъсти, като разбъркваме....

Месото нарязах на по-дребни парчета и мариновах със сол, соев сос, червен пипер, вино и малко олио. Оставих за около два часа.
В тиган запържих...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
52
42
32
22
10
Дай твоята оценка: