Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Суджук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Суджук от дивечОтделяйте отделните суджуци чрез усукване на червото. Сложете ги върху кухненския плот и ги притиснете с нещо тежко....
Суджук на фурна
Поставяме суджука в съд и изсипваме бирата, държим, докато кипне.
Изваждаме го и нарязваме на парчета....
Суджук по селскиСуджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни.
Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
8
Свински суджук с прясно зеле
Месото се реже на малки парчета и се смила с месомелачка. Зелето се разрязва на шест части и се вари в подсолена вода, докато омекне....
Домашен суджук с пушен пипер
Когато прецените, че каймата е узряла (започва да мирише на суджук), се пълни в черва, които се оставят да изсъхват на сухо и проветриво място....
Суджук с боб в гювечеПодреждаме суджука ветрилообразно.
Слагаме в студена фурна на 200 градуса за един час....
6
Суджук от конско месоЗавържете краищата на отделните суджуци, като първо завържете с връвта единия край, след това със същата връв другия край и подгънете във формата...
2
Печен суджук на гребен
Пресните подкови със суджук внимателно разточваме с точилката без натискаме прекалено, за да не се скъса обвивката....
Суджук от магарешко месо
Когато се прави суджук от магарешко месо, то трябва да има и част сланина, тъй като самото месо е много сухо....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: