Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тестото за Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави перлена захаррецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Хляб с кестени
Когато тестото втаса, се слага в подходяща тава и пълнозърнестият хляб се пече на 210°C за 10 минути....
Хляб с ядки
Печете домашния хляб с ядки на 200 градуса в предварително загрята фурна за 35-40 минути или до момента, когато щом почукате по коричката, хлябът...
Хляб с лимецЗамесваме тесто, което е лепкаво. Прехвърляме във формата за печене и поръсваме със семки отгоре....
1
Хляб в хлебопекарна
За приготвянето на този хляб в хлебопекарна изберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна....
Хляб с бираБрашното се пресява в затоплен съд за месене и в средата се прави кладенче. Изсипва се бирената смес и се замесва меко тесто....
2
Хляб с мая
Преместваме тестото с найлонов набрашнен плик за час да втаса.
Размесваме пак и оформяме в продълговат и сплескан селски хляб....
Рейтинг
3
Общо гласували: 7
51
41
32
23
10
Дай твоята оценка: