Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тестото за Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави перлена захаррецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Хляб с кестени
Когато тестото втаса, се слага в подходяща тава и пълнозърнестият хляб се пече на 210°C за 10 минути....
Хляб с ядки
Печете домашния хляб с ядки на 200 градуса в предварително загрята фурна за 35-40 минути или до момента, когато щом почукате по коричката, хлябът...
Хляб с ориз
В предварително загрята фурна на 180 градуса сложете оризовият хляб да се пече.
Печем домашния хляб до готовност....
Хляб с леща
Предимството на този хляб е, че е по-различен от обикновения - на цвят и с вкус много приятен (особено поръсен със зехтин)....
Хляб в плик
Добавят се оцетът и се замесва меко тесто. Накрая се премесва с олиото.
Тестото за хляб се оставя да втаса....
Хляб с маслини
Тестото прехвърлете на кухненския плот и го доомесете с още брашно - трябва да се получи меко и гладко....
Хляб с Елда
Загрейте фурната до 250 градуса и пъхнете в нея хляба, на който трябва да се направили няколко разреза отгоре....
Рейтинг
3
Общо гласували: 7
51
41
32
23
10
Дай твоята оценка: