Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Шоколадов Топинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Най-добре е да използвате хубав шоколад, за да бъде и топингът качествен....

Залейте с шоколадовия топинг, който се прави, като разтопите шоколада заедно със захарта, олиото и млякото....

Поръсете с орехите и оставете шоколадът да стегне, след което може да поднесете еклерите с бял крем и шоколадов топинг....

При сервиране всяко парче покрих с веган шоколадов топинг.
Ами... Супер вкусно!...

Разбърква се добре, добавят му се ядки или плодове (въпрос на вкус) и се пече до готовност в умерена фурна....

Не е задължително да купувате шоколадов топинг от магазина....

Щом всичко се хомогенизира, снемете от котлона. Оставете топинга да се охлади и го поднесете към сладолед....

Варете и махайте пяната, След около половин час свалете готовия топинг от котлона и насипете в стъклени бурканчета....

Готовият топинг от мента се прехвърля в бутилка и се съхранява в хладилник без стерилизация....

На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: