Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво да Направим Като се Изгорим
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Направим Като се Изгорим

Какво да Направим Като се Изгорим

Разгледай всички 12 подбрани съвети за какво да направим като се изгорим в Gotvach.bg.
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфкаВече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Сухо осоляване - сиренето от всички страни се маже добре със сол. Оставя се да се изцежда, като мазането със сол се повтаря....
Какво да правим, ако се изгорим в кухнятаКакво да правим, ако се изгорим в кухнята
1
Изгарянето е увреждане на тъканите на организма, предизвикана от действието на висока температура или химически вещества. Степените на изгаряне...
Как да си направим цаца като на морето?Как да си направим цаца като на морето?
Да се направи хрупкава цаца като на морето не е никак трудно, стига да знаете точната технология за приготвянето ѝ....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
След като поомекнат добавям граха, запържвам за 2-3 минути....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Кекс като козунакКекс като козунак
2
Оставете да шупне. Разтопете маслото и маста, оставете да се охладят. В отделен съд разбийте яйцата със захарта, ванилиите и щипка сол....
Коктейл Като ГръмотевицаКоктейл Като Гръмотевица
Пробвайте в къщи да направите коктейл Като Гръмотевица и изненадайте вашата половинка....
Тиквеник като баклаваТиквеник като баклава
Тиквеникът става вкусен и сладък като баклава....
Мекици като бухтиМекици като бухти
Слагаме го в нея и завиваме с найлон, за да не изсъхне. Прибираме в хладилник, ако сме го направили по-рано....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: