Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво е Пилаф и как се Приготвя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Пилаф](/files/lib/250x250/nopic.webp)
![Пилешки пилаф](/files/lib/250x250/oriz-s-meso3.webp)
1
![Бухара пилаф](/files/lib/250x250/buhara-pilaf4.webp)
Върху тенджерата се поставя плитка чиния и се обръща пилафът в нея.
Бележка: Замених агнешкото с хубаво телешко месо....
![Арменски пилаф](/files/lib/250x250/oriz-pilaf-maslo.webp)
Преди поднасяне на арменския пилаф леко го разбъркайте с вилица. Хубавият пилаф трябва да стои на отделни зрънца....
![Арабски пилаф](/files/lib/250x250/arabski-pilaf.webp)
2
![Узбекски пилаф](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Тенджерата се покрива плътно с капак и се оставя за 20 минути на много слаб огън. Оризът се сервира на купчинка и отгоре се разпределя месото....
![Агнешко – пилаф](/files/lib/250x250/lamb-pilau-photo1.webp)
Поръсва се със солта и черния пипер и се залива с една чаша бульон. Изпърженото месо се смесва с ориза и се поднася топло....
![Ориз пилаф](/files/lib/250x250/pilaf2.webp)
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: