Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво е Пилаф и как се Приготвя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Тенджерата се покрива плътно с капак и се оставя за 20 минути на много слаб огън. Оризът се сервира на купчинка и отгоре се разпределя месото....

Поръсва се със солта и черния пипер и се залива с една чаша бульон. Изпърженото месо се смесва с ориза и се поднася топло....

1

Преди поднасяне на арменския пилаф леко го разбъркайте с вилица. Хубавият пилаф трябва да стои на отделни зрънца....

Върху тенджерата се поставя плитка чиния и се обръща пилафът в нея.
Бележка: Замених агнешкото с хубаво телешко месо....

2

3
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: