Gotvach.bg»Избрани Колекции»Каша от Гъби Челядинки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сервирате ароматната гъбена каша от горска челядинка и лук, като поръсите с пресен магданоз .
Добър апетит!...

Брашното се размива с малко вода на каша, тенджерата се дръпва от огъня, брашнената каша се налива чрез разбъркване в бульона с гъбите и се връща...

Варим вкусната каша 5 мин на бавен огън и накрая запеченото нарязано на ситно месо.
Добър апетит с мота вкусна пилешка каша с челядинки!...

2

Поднесете вкусните и ароматни челядинки в масло топли като предястие или гарнитура.
Добър апетит!...

6

1

В тиган запържвате леко гъбите, след това в по-дълбок съд загрявате маслото, като в него слагате брашното и бъркате да не загори....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: