Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гъби Челядинка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Челядинки с маслоДобре измийте и почистете челядинките, като може да отрежете част от пънчетата, защото са леко жилави.
Загрейте маслото в тиган и добавете 2 стръка...
Челядинки в масло
Поднесете вкусните и ароматни челядинки в масло топли като предястие или гарнитура.
Добър апетит!...
Ароматна гъбена каша от горска челядинка и лук
Измийте добре свежо набраните горски гъби челядинка. Подсушете ги.
Нарежете на ситно зеления лук и моркова....
Горски челядинки с ориз и мащерка
След като зеленчуците се задушат, се прибавят гъби челядинки.
Разбърква се много добре и се запържва за 10 мин....
Пълнено пиле с челядинки в гювеч
Почистваме пилето, измиваме и овкусяваме с готовата подправка. Киселото зеле го режем на ситно. Обелваме лука и го нарязваме на кубчета.
Едната...
Зеленчуково ястие с челядинки на фурна
Почистваме гъбките от тревичка, измиваме ги и ги бланшираме за 5 минути.
Обелваме картофите и морковите. Измиваме и режем картофите на кубчета...
Бистра супа от челядинки и зеленчуци
Сушените челядинки се прехвърлят в купа и се заливат с вряла вода. Похлупват се отгоре с чиния и се оставят за около 20 минути....
Челядинки
Челядинки в кулинарията
Челядинката е много добра ядлива гъба. Преди кулинарна обработка я почистете и измийте добре....
ГъбиГъбата представлява месесто, покрито със спори плодово тяло. Това, което предизвиква в съзнанието наименованието „гъба”, е всъщност стандартната гъба...
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: