Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кисела Туршия в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърза Сладко-Кисела ТуршияСлед 10 дни туршията е готова за консумация.
Бързата Сладко-Кисела Туршия е много вкусна....
Шарена сладко-кисела туршия
След като изстинат бурканите със сладко-кисела туршия прибираме на хладно и тъмно място.
Да ви е сладко!...
Бърза туршия в бидонМоже да се консумира още на следващия ден бързата туршия в бидон.
На хладно място издържа повече от месец....
5
Солена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
5
Вкусна туршия в бидон
Виж също защо побелява туршията, кога се пресича туршията и колко сол се слага на туршия....
Кисело зеле в бидон с хрянВ издълбаната част се слага по 1-2 супени лъжици морска сол и зелките се нареждат в издълбаната част нагоре в подходящ съд - бидон или каче....
1
Туршия за зимата в бидонЗалейте в бидона. При нужда притиснете с нещо отгоре, за да не изплуват....
1
Обикновена обща туршия в бидонСлед това разтваряме калиев сорбат за туршии в част от предварително източена саламура от бидона....
12
Туршия от кисели дини в бидонОставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: