Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мешана Туршия в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чорбаджийска мешана туршияСлед 3-5 дни започнете да претакате туршията - през ден, 10-12 пъти. Съхранявайте на хладно....
Мешана туршия с карфиол
След 10 дни туршията е готова за консумация.
Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...
Мешана Туршия в Буркани
Измиваме зеленчуците добре и нарязваме морковите на колелца, а всичко останало на дребно.
В голям съд ги смесваме, разбъркваме и напълваме в буркани...
Солена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
5
Вкусна туршия в бидон
Виж също защо побелява туршията, кога се пресича туршията и колко сол се слага на туршия....
Бърза туршия в бидонМоже да се консумира още на следващия ден бързата туршия в бидон.
На хладно място издържа повече от месец....
5
Кисело зеле в бидон с хрянВ издълбаната част се слага по 1-2 супени лъжици морска сол и зелките се нареждат в издълбаната част нагоре в подходящ съд - бидон или каче....
1
Мешана туршия с гулия и зелени домати
След като стане туршията, я слагаме на студено място в мазата....
Туршия за зимата в бидонЗалейте в бидона. При нужда притиснете с нещо отгоре, за да не изплуват....
1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка: