Gotvach.bg»Избрани Колекции»Китайска Панировка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка за цацаПриготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта.
Потапяме рибата в панировката и пържим в олио....
Панировка за байганетиПарченцата сиренца се овалват първо в брашно, след това в панировката и се пържат в сгорещена мазнина....
4
Панировка за пилеРазбийте яйцата с бирата и оцета. Отделно смесете сухото картофено пюре и натрошения конфлейкс.
Пилешкото се овалва последователно в брашното,...
6
Как се прави китайска панировка?
Китайската панировка се нарича темпура и е готварска техника, идваща от Япония. С нея се пържат морски дарове, зеленчуци или риба....
Пъстърва в панировка с пармезан
Всяка риба се топва в разбитите яйца, след това в панировката, после отново се потапя в яйцата и още веднъж - в панировката....
Панировка за пържени тиквички
Яйцата се разбиват и се добавя оцета.
Разбъркват се с брашното до получаване на гъста каша.
Нарязаните тиквички се овалват последователно...
Тиквички с панировка в еър фраер
Тази процедура повторих 4-ри пъти, докато приготвя всички тиквички с панировка във фраера....
Стек с панировка от кафе
Броколите се сваряват за 3 минути във вряща вода, вади се и се полива със студена вода, за да запази тъмния си цвят.
Приготвя се сос песто, като...
Панировка за риба с галета
Отделените белтъци разбиваме на пяна. В друг съд изсипваме брашното, смесваме с подправките и разбъркваме. В трети съд поставяме галетата.
Рибата...
Дроб в панировка от копър
Дробът се почиства от сухожилията, нарязва се на порционни парчета.
За да стане дробът възможно най-крехък, може да се поръси с щипка или две...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
52
41
31
22
10
Дай твоята оценка: