Gotvach.bg»Избрани Колекции»Китайска Панировка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Китайска Панировка

Китайска Панировка

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно китайска панировка в Gotvach.bg.
Панировка за цацаПанировка за цацаПриготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта. Потапяме рибата в панировката и пържим в олио....
Панировка за байганетиПанировка за байганети
4
Парченцата сиренца се овалват първо в брашно, след това в панировката и се пържат в сгорещена мазнина....
Панировка за пилеПанировка за пиле
6
Разбийте яйцата с бирата и оцета. Отделно смесете сухото картофено пюре и натрошения конфлейкс. Пилешкото се овалва последователно в брашното,...
Как се прави китайска панировка?Как се прави китайска панировка?
Китайската панировка се нарича темпура и е готварска техника, идваща от Япония. С нея се пържат морски дарове, зеленчуци или риба....
Пъстърва в панировка с пармезанПъстърва в панировка с пармезан
Всяка риба се топва в разбитите яйца, след това в панировката, после отново се потапя в яйцата и още веднъж - в панировката....
Панировка за пържени тиквичкиПанировка за пържени тиквички
Яйцата се разбиват и се добавя оцета. Разбъркват се с брашното до получаване на гъста каша. Нарязаните тиквички се овалват последователно...
Тиквички с панировка в еър фраерТиквички с панировка в еър фраер
Тази процедура повторих 4-ри пъти, докато приготвя всички тиквички с панировка във фраера....
Броколи в пухкава панировка с горчицаБроколи в пухкава панировка с горчица
Броколите в пухкава панировка с горчица са готови....
Тиквички с панировка на фурнаТиквички с панировка на фурна
Тиквичките с панировка на фурна са готови....
Стек с панировка от кафеСтек с панировка от кафе
Броколите се сваряват за 3 минути във вряща вода, вади се и се полива със студена вода, за да запази тъмния си цвят. Приготвя се сос песто, като...
Панировка за риба с галетаПанировка за риба с галета
Отделените белтъци разбиваме на пяна. В друг съд изсипваме брашното, смесваме с подправките и разбъркваме. В трети съд поставяме галетата. Рибата...
Дроб в панировка от копърДроб в панировка от копър
Дробът се почиства от сухожилията, нарязва се на порционни парчета. За да стане дробът възможно най-крехък, може да се поръси с щипка или две...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
52
41
31
22
10
Дай твоята оценка: