Gotvach.bg»Избрани Колекции»Китайска Панировка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

4


4

Китайската панировка се нарича темпура и е готварска техника, идваща от Япония. С нея се пържат морски дарове, зеленчуци или риба....

Всяка риба се топва в разбитите яйца, след това в панировката, после отново се потапя в яйцата и още веднъж - в панировката....

Яйцата се разбиват и се добавя оцета.
Разбъркват се с брашното до получаване на гъста каша.
Нарязаните тиквички се овалват последователно...

Тази процедура повторих 4-ри пъти, докато приготвя всички тиквички с панировка във фраера....

Отделените белтъци разбиваме на пяна. В друг съд изсипваме брашното, смесваме с подправките и разбъркваме. В трети съд поставяме галетата.
Рибата...

Броколите се сваряват за 3 минути във вряща вода, вади се и се полива със студена вода, за да запази тъмния си цвят.
Приготвя се сос песто, като...

Дробът се почиства от сухожилията, нарязва се на порционни парчета.
За да стане дробът възможно най-крехък, може да се поръси с щипка или две...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
52
41
31
22
10
Дай твоята оценка: