Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класическо Свинско Варено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическо Свинско Варено

Класическо Свинско Варено

Прегледай всички 24 авторски предложения за класическо свинско варено в Gotvach.bg.
Свинско варено с джоланСвинско варено с джоланСлагаме джолана цял в подходяща тенджера и го покриваме с вода. Добавяме зърната черен пипер и започваме да варим месото на немного силен огън, като...
Свинско варено с картофиСвинско варено с картофи
Сложете месото с повечко вода, черния пипер, дафиновия лист да се вари в тенджера под налягане за около 1 час и 20 минути (зависи от дебелината на...
Свинско варено с маслени трохиСвинско варено с маслени трохи
Насладете се на порция свинско варено с маслени трохи и картофена салата....
Свинско вареноСвинско варено
5
Оставете свинското варено да къкри на котлона, като при нужда се долива още малко топла вода....
Свинско варено с боб на фурнаСвинско варено с боб на фурна
Извадете от фурната и поръсете свинското варено с нарязан магданоз. Свинското варено с боб на фурна е готово....
Свинско варено в тенджера под наляганеСвинско варено в тенджера под налягане
Гарнираме свинското варено в тенджера под налягане гарнирано със соса от хрян....
Студено свинско вареноСтудено свинско варено
1
Месото се измива, осолява и се слага в зелевия сок да се свари. След това се изважда, оставя се няколко минути да се отцеди и още топло се намазва...
Свинско варено с червено вино и картофиСвинско варено с червено вино и картофи
Накрая към вареното свинско се нарязва магданоз и целина на ситно....
Варено свинско ролеВарено свинско роле
Вареното свинско роле е готово....
Свинско варено със запръжкаСвинско варено със запръжка
Овкусете свинското варено със сол, черен пипер и целина. Свинското варено със запръжка е готово....
Варено свинско в маринаВарено свинско в марина
Свинското варено се нарязва на пържоли. Киселите краставички се режат на филийки. Сглобява се чинията. Слагат се по 2 пържоли....
Варено свинско с дюлиВарено свинско с дюли
Месото се нарязва на парчета и се запържва в нагорещеното олио, залива се с вода - да покрие месото, и се оставя да ври 40 минути. Отцеждаме водата...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
54
42
33
21
10
Дай твоята оценка: