Gotvach.bg»Избрани Колекции»Клин с Настърган Кочан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Клин с настърган кочан (Алабаш)Клинът с настърган кочан (Алабаш) се прави бързо и лесно....
Оризов клин
В тенджера с подсолена и вряща вода около 1 л слагаме ориза да ври. Като се свари, слагаме да изстине малко и слагаме яйцата и сиренето. Разбъркваме...
Автентичен Клин
Най-добре да печете автентичния клин на върху печка с дърва, но може и във фурната, но само на долен реотан....
Клин чорба
Задушавате праза и лука и към тях добавяте ориза. Поръсвате с червения пипер и наливате 4-5 ч.ч. гореща вода. Посолявате на вкус.
Варите на умерен...
Клин със зеле
След като подредим по тази начин целия клин, обилно го поръсваме с гореща мазнина и го печем на умерена фурна до зачервяване....
Клин по родопски
Подпъхнете и намажете родопския клин с разбит жълтък и малко олио. Сложете тавата в загрята фурна на 180 градуса. Печете баницата до готовност....
Баница тракийски клин
Баница тракийски клин - част от автентичната българска кухня.
Разбиваме яйцата с вилица в купа....
Клин по селски
Плънка: В тенджера се слага водата да заври. След като заври се добавя ориза и солта и се оставя да ври още за около 10 мин. Маха се от огън и се...
Традиционна Клин чорба
Нарежете праза на ситно, сложете го в тенджера и го залейте с брашното, което сте размили с малко студена вода.
Залейте с олиото и 5 ч.ч. гореща...
Клин със сирене
Намазвате приготвения клин с разтопеното краве масло и печете в умерена фурна до леко зачервяване....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: