Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конфитюр от Ябълки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр от Ябълки

Конфитюр от Ябълки

Открий всички 12 кулинарни идеи относно конфитюр от ябълки в Gotvach.bg.
Конфитюр от ЯбълкиКонфитюр от ЯбълкиРазсипете горещия ябълков конфитюр в сухи, затоплени бурканчета, като отстраните канелата. Затворете ги и ги обърнете с капачките надолу....
Конфитюр от райски ябълкиКонфитюр от райски ябълки
Готовият конфитюр от райски ябълки се съхранява в хладилник....
Селски конфитюр от ябълкиСелски конфитюр от ябълки
След като е готов конфитюрът от ябълки, го пълним в бурканчета, докато е още топло, и обръщаме с капачката надолу....
Конфитюр от сливи и ябълкиКонфитюр от сливи и ябълки
Сипете плодовете в подходящ съд, като редите на пластове – ред сливи, ред ябълки и ред захар....
Конфитюр от ябълки и сливиКонфитюр от ябълки и сливи
Сипете изстиналия конфитюр в буркани и ги затворете....
Конфитюр от ябълки без захарКонфитюр от ябълки без захар
Този конфитюр от ябълки без захар може да издържи 12 месеца....
Конфитюр от Ябълки в ХлебопекарнаКонфитюр от Ябълки в Хлебопекарна
Ябълките се почистват, обелват и се махат семките. Нарязват се на ситно или размер по желание. Количеството им трябва да е 550 г. Слагат се в кошницата...
Конфитюр от круши и ябълкиКонфитюр от круши и ябълки
Конфитюрът от круши и ябълки е готов....
Конфитюр от арония и ябълкиКонфитюр от арония и ябълки
От това количество излезнаха 4 бурканчета по 200 мл вкусен конфитюр от арония и ябълки....
Конфитюр от ябълки и морковиКонфитюр от ябълки и моркови
1
Измиваме ябълките, кората се обелва и нарязваме в тенджерка на тънки резенчета. Морковите се обелват с белачка за картофи, срязват се на две половини...
Сладкиш с конфитюр и ябълкиСладкиш с конфитюр и ябълки
След готовност на блата, вадите и намазвате обилно с конфитюра, който сте избрали....
Кростата с ябълки, конфитюр от кайсии и бадемиКростата с ябълки, конфитюр от кайсии и бадеми
Кростатата с ябълки, конфитюр от кайсии и бадеми е много вкусна!...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
55
43
31
21
10
Дай твоята оценка: