Gotvach.bg»Избрани Колекции»Коприва с Агнешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Копривата и лукът се режат на ситно и се задушават в маслото.
След 10 минути се добавя препеченото брашно, червен пипер и месото....

Месото се нарязва на парчета и се изпържва до зачервяване в смес от маслото и олиото. Прибавят се ситно нарязаният лук и чесън. Подправя се с всички...

Месото се нарязва на парчета и се запържва в олио. Наръсва се със сол и черен пипер. Като се зачерви се залива с две чаши гореща вода и се захлупва...

7

Месото се нарязва на средно големи късове и се слага в тенджера.
Прибавят се нарязаният спанак, лобода, лук, магданоз, джоджен и останалите продукти...

3

Нарязваме агнешкото месо на средни парчета.
В тенджера с подсолена вода слагаме месото и олиото. Добавяме нарязания на ситно джоджен....

Крехкото агнешко месо се поръсва с прясно нарязан магданоз и се поднася върху канапе от патладжанено пюре....

Смесете 1 с. л. сол със същото количество черен пипер и намажете с тях месото. Направете 8 разреза по дължината му, нарежете чесъна на 8 парченца...

2

Агнешкото се измива със студена вода и се нарязва на еднакви парчета, като за всяка порция да има по 1-2....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: