Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко Чеверме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Чеверме

Агнешко Чеверме

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно агнешко чеверме в Gotvach.bg.
Агнешко чевермеАгнешко чевермеЩе познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при набождане на месото около плешката излиза бял сок....
Лесно ЧевермеЛесно Чеверме
Постоянно поддържаме огъня на чевермето, като от време на време прибавяме жар....
Пиле на ЧевермеПиле на Чеверме
Пилето на Чеверме е готово....
Прасенце на ЧевермеПрасенце на Чеверме
Печете на равномерен огън за около 5-6 часа, като чевермето непрекъснато трябва да се върти....
Агне на механично чевермеАгне на механично чеверме
1
Хубаво чеверме се прави от агънце на около годинка....
Агнешко къриАгнешко къри
Прехвърлете агнешкото къри в голяма купа или го разсипете в дълбоки чинии. Декорирайте с листа пресен кориандър и поднесете....
Агнешко шишчеАгнешко шишче
На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио....
Агнешко – пилафАгнешко – пилаф
Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон. Оризът се задушава в част от маслото. Добавя...
Агнешко дробеноАгнешко дробено
Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване. Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...
Агнешко тербелияАгнешко тербелия
Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате киселото...
Печено агнешкоПечено агнешко
Агнешкото се измива добре и се осолява. С помощта на нож правите нещо като джоб, който пълните с приготвените дреболии....
Агнешко печеноАгнешко печено
Подсушаваме измитото месо и го нарязваме на кубчета като за кебап. Обелваме картофите и целината и ги нарязваме на по - едри парчета, а остърганите...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: