Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко Чеверме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Чеверме

Агнешко Чеверме

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно агнешко чеверме в Gotvach.bg.
Агнешко чевермеАгнешко чевермеЩе познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при набождане на месото около плешката излиза бял сок....
Лесно ЧевермеЛесно Чеверме
Постоянно поддържаме огъня на чевермето, като от време на време прибавяме жар....
Пиле на ЧевермеПиле на Чеверме
Пилето на Чеверме е готово....
Прасенце на ЧевермеПрасенце на Чеверме
Печете на равномерен огън за около 5-6 часа, като чевермето непрекъснато трябва да се върти....
Агне на механично чевермеАгне на механично чеверме
Хубаво чеверме се прави от агънце на около годинка....
Агнешко мезеАгнешко мезе
Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....
Агнешко магданозлияАгнешко магданозлия
1
Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява. Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината....
Агнешко бугламаАгнешко буглама
В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета...
Агнешко вареноАгнешко варено
Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да кипне....
Агнешко тербелияАгнешко тербелия
Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате киселото...
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне....
Пролетно агнешкоПролетно агнешко
Нарязваме агнешкото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: