Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко Чеверме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко чевермеЩе познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при набождане на месото около плешката излиза бял сок....
Прасенце на Чеверме
Печете на равномерен огън за около 5-6 часа, като чевермето непрекъснато трябва да се върти....
Агнешко мезе
Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....
Агнешко магданозлияАгнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява.
Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината....
1
Агнешко буглама
В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета...
Агнешко варено
Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да кипне....
Агнешко тербелия
Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона.
В тенджера разбърквате киселото...
Агнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките.
Варете, докато месото омекне....
Пролетно агнешко
Нарязваме агнешкото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: