Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Чеверме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесно ЧевермеПостоянно поддържаме огъня на чевермето, като от време на време прибавяме жар....
Агнешко чевермеЩе познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при набождане на месото около плешката излиза бял сок....
10
Приготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...
Прасенце на Чеверме
Печете на равномерен огън за около 5-6 часа, като чевермето непрекъснато трябва да се върти....
Тайните на вкусното чеверме
Чевермето представлява печено агне или друг вид месо на жар. То се приготвя по специфичен начин....
Подходящи маринати за вкусно чеверме
Можете да приготвите страхотна марината за чеверме, като смесите желе от червен касис, вино, агнешки бульон, лук, черен пипер и сол....
Как се прави агнешко чеверме
Чевермето се приготвя с две бимчета, които имат диаметър от 8 до 10 см....
Приготвяне на домашни колбаси
Тя обикновено се използва за приготвяне на малотрайни варени колбаси, като кренвирши....
Приготвяне на домашен бабекВкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи...
3
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
52
43
32
23
10
Дай твоята оценка: