Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Чеверме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Чеверме

Свинско Чеверме

Разгледай всички 23 подбрани съвети за свинско чеверме в Gotvach.bg.
Прасенце на ЧевермеПрасенце на ЧевермеПрасенцето е готово, когато добие хубава златиста коричка....
Агнешко чевермеАгнешко чеверме
10
Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при набождане на месото около плешката излиза бял сок....
Лесно ЧевермеЛесно Чеверме
Постоянно поддържаме огъня на чевермето, като от време на време прибавяме жар....
Пиле на ЧевермеПиле на Чеверме
Пилето на Чеверме е готово....
Агне на механично чевермеАгне на механично чеверме
1
Хубаво чеверме се прави от агънце на около годинка....
Печено прасенце в бираПечено прасенце в бира
Препоръчително е след известно време да покрием прасенцето с пергамент, намазан с масло....
Печено Прасенце с КартофиПечено Прасенце с Картофи
Разбъркваме и пълним вътрешността на прасенцето....
Варено прасенце с бял сосВарено прасенце с бял сос
Прасенцето се реже на порции, вари се около 2 часа на бавен огън и се посолява след това....
Печено прасенце с праз лукПечено прасенце с праз лук
Разбъркваме добре и слагаме сместа в тавичката около прасенцето да се запече....
Печено прасенце с кисело зелеПечено прасенце с кисело зеле
Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се отцеди за 2-3 часа....
Пълнено прасенце по сръбскиПълнено прасенце по сръбски
Обезкостяваме прасето – премахваме ребрата и гръбнака, не закачаме главата му. С остър нож правим разрези по дължина, за да го изтъним. Посоляваме...
Желирано прасенце по украинскиЖелирано прасенце по украински
С тази смес се залива прасенцето и се оставя да се охлади 4 часа в хладилник....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: