Gotvach.bg»Избрани Колекции»Малко Прасенце на Чеверме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Свинските ребърца от малко прасенце на барбекю са готови....

10

Почистеното и измито прасенце се поръсва добре със сол и счукан черен пипер вътре....

Накиснете изчистеното от вътрешностите прасенце, обезкостете го внимателно (с изключение на главата и краката) и го измийте....

Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се изцеди за 2-3 часа. След това намазваме със сол, сока от лимона, горчица и доматеното пюре....

С така приготвената плънка напълваме прасенцето, заливаме вътрешността му с кафена чаша топла вода и зашиваме отвора....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: