Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печено Бутче от Малко Прасенце
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено Бутче от Малко Прасенце

Печено Бутче от Малко Прасенце

Прегледай всички 12 избрани предложения за печено бутче от малко прасенце в Gotvach.bg.
Печено прасенце в бираПечено прасенце в бираСлед това разтопяваме маслото и намазваме с него прасенцето. Поставяме го във фурната и печем на 200 градуса....
Печено Прасенце с КартофиПечено Прасенце с Картофи
Разбъркваме и пълним вътрешността на прасенцето....
Печено свинско бутчеПечено свинско бутче
Щом бутът се позачерви, температура се намалява до 180 градуса и се пече още 30-тина минути, като често се полива с маринатата....
Печено прасенце с кисело зелеПечено прасенце с кисело зеле
Напълненото прасенце го зашиваме добре с конец и го слагаме в тавичка, на дъното на която сме сложили лозови пръчки, доливаме 1-2 ч.ч. вода и го печем...
Печено прасенце с праз лукПечено прасенце с праз лук
Разбъркваме добре и слагаме сместа в тавичката около прасенцето да се запече....
Печено прасенце с плънка от зелеПечено прасенце с плънка от зеле
2
Прасенцето се почиства и се измива добре, натърква се отвътре и отвън със сол и черен пипер....
Пълнено печено прасенце с шунка и гъбиПълнено печено прасенце с шунка и гъби
Пълненото печено прасенце с шунка и гъби е готово....
Пълнено печено прасенце с дреболии и оризПълнено печено прасенце с дреболии и ориз
Почистваме и измиваме прасенцето много добре и го оставяме да се изцеди за 2-3 часа....
Печено прасенце с плънка от дреболии и гъбиПечено прасенце с плънка от дреболии и гъби
Прасенцето се напълва и се зашива. Слага се в тава и се пече на силна фурна, като се облива със соса, който се получава при печенето....
Прасенце на ЧевермеПрасенце на Чеверме
През цялото време на печенето мажете прасето с мазнина. Прасенцето е готово, когато добие хубава златиста коричка....
Печено прасенцеПечено прасенце
По време на печенето намазвайте прасенцето с останалата мас....
Варено прасенце с бял сосВарено прасенце с бял сос
Прасенцето се реже на порции, вари се около 2 часа на бавен огън и се посолява след това....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: