Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Чеверме

Агнешко Чеверме

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно агнешко чеверме в Gotvach.bg.
Агнешко шишчеАгнешко шишчеНа голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио....
Агнешко къриАгнешко къри
Прехвърлете агнешкото къри в голяма купа или го разсипете в дълбоки чинии. Декорирайте с листа пресен кориандър и поднесете....
Агнешко тербелияАгнешко тербелия
Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате киселото...
Агнешко вареноАгнешко варено
Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да кипне....
Агнешко магданозлияАгнешко магданозлия
1
Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява. Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината....
Агнешко бугламаАгнешко буглама
В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета...
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне....
Агнешко печеноАгнешко печено
Подсушаваме измитото месо и го нарязваме на кубчета като за кебап. Обелваме картофите и целината и ги нарязваме на по - едри парчета, а остърганите...
Агнешко мезеАгнешко мезе
Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....
Ароматно агнешкоАроматно агнешко
1
Нарязваме месото на порции. Слагаме го в съда за готвене и прибавяме зеления лук, нарязани на дребно магданоз и джоджен, червения и черния пипер,...
Агнешко ДробинеАгнешко Дробине
Ястието може да ползвате и за гарнитура към печено агнешко. Да Ви е сладко!...
Вкусното мамино агнешкоВкусното мамино агнешко
Печеното агнешкото месо става изключително вкусно! Вкусното мамино агнешко е готово....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: