Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крем Карамел в Тава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крем Карамел в Тава

Крем Карамел в Тава

Открий всички 23 авторски предложения за крем карамел в тава в Gotvach.bg.
Крем карамел в таваКрем карамел в таваСлед като се карамелизира захарта, се излива яйчено-млечната смес в тавата и крем карамела се слага във фурната на 150 градуса за 45 мин....
Селски крем карамел в таваСелски крем карамел в тава
10
Ако рецептата ти харесва, опитай и този изпитан крем карамел без шупли или прочети нашите съвети за перфектен крем карамел....
Крем карамел по мъжки в таваКрем карамел по мъжки в тава
Крем карамелът по мъжки в тава е готов....
Крем карамел с кроасани в таваКрем карамел с кроасани в тава
Готовия крем карамел с кроасани в тава може да поръсите с пудра захар или конфитюр....
Лесен домашен крем карамел в таваЛесен домашен крем карамел в тава
17
Ако обичаш крем карамел, опитай и нашия класически крем карамел в купички или този крем карамел с тиква....
Крем карамел с ванилия в таваКрем карамел с ванилия в тава
Изсипваме сместа в тавата при карамела. Слагаме тавата директно във фурната на 150 гадуса до готовност печем....
Крем карамел с хрупкав карамелКрем карамел с хрупкав карамел
Нареждаме чашките в тава, в която сме сипали вода. Печем във фурната на не повече от 150 градуса....
Крем карамел с декорация от карамелКрем карамел с декорация от карамел
Крем карамелът с декорация от карамел е готов....
Портокалов крем карамелПортокалов крем карамел
Пече се на 150 °C, докато стегне сместа както обикновения крем карамел. Охлажда се и се сервира обърнат портокалов крем карамел....
Различен крем карамелРазличен крем карамел
2
Охладения крем карамел обърнете в подходяща чиния. Различният крем карамел е готов....
Мраморен Крем КарамелМраморен Крем Карамел
Мраморният Крем Карамел е готов....
Кокосов крем карамелКокосов крем карамел
1
Накрая поръсваме с кокосови стърготини уникалния крем карамел. Да Ви е сладко с този кокосов крем карамел....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: