Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кюфтета с Було
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета с Було

Кюфтета с Було

Прегледай всички 12 авторски предложения относно кюфтета с було в Gotvach.bg.
Нервозни кюфтета в булоНервозни кюфтета в булоКюфтетата са по-вкусни, ако в момента на поднасянето ги полеем с горещ сос от печено месо. Нервозните кюфтета в було са готови....
Сочни кюфтета в булоСочни кюфтета в було
Слагаме в дълбока купа каймата и към нея прибавяме лука настърган, яйцето, филийката, предварително намокрена и изцедена от водата. В киселото...
Касапски кюфтета в булоКасапски кюфтета в було
Касапските кюфтета в було са готови....
Пилешки кюфтета със зеленчуци в булоПилешки кюфтета със зеленчуци в було
С ръце оформяте кюфтенца, които увивате в агнешкото було. Този вид кюфтета се пекат на скара....
Плато от пилешко в було с телешки кюфтетаПлато от пилешко в було с телешки кюфтета
Сложете рулцата в хладилник или в камера малко да се стегнат, оформете кюфтета от каймата и сложете да се пекат на загрята скара....
Плескавица в булоПлескавица в було
Във всяка от тях се поставя парче кашкавал и се оформя голямо и плоско кюфте....
Меча лапа в булоМеча лапа в було
1
Свинското месо се минава през месомелачката през едрата решетка заедно със сланината, може да се пусне и главата лук през нея или да се настърже на...
Свинско бонфиле в булоСвинско бонфиле в було
От бабековата кайма оформям кюфтета и с наденичките също ги пека на скарата....
Дроб сарма с булоДроб сарма с було
Сварете агнешката карантия в 1 литър подсолена вода за 1 час в тенджера под налягане или 1. 5 часа в обикновена тенджера. След това търпеливо я нарежете...
Пилешка кълцаница в булоПилешка кълцаница в було
1
Правят се 6 големи кюфтета, които плътно се завиват в парчетата було. Престоява в хладилника 2-3 часа....
Агнешки кебап в булоАгнешки кебап в було
Хлябът се накисва в прясното мляко. Всички продукти се кълцат на много ситно и се омесват добре, включително и накиснатият хляб. От булото се...
Запечено ярешко в булоЗапечено ярешко в було
3
Нарязваме месото на големи порции, осоляваме и обилно поръсваме с червен пипер и олио. Нарязваме пресния лук и слагаме в тавата, като поръсваме...

Рейтинг

5
Общо гласували: 8
58
40
30
20
10
Дай твоята оценка: