Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесно Приготвяне на Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Залейте готовата мусака и печете на горен реотан до зачервяване.
Сервирайте с любима салата.
Цялата мусака в Зоната е 12 БПВМ....

Запичаме мусаката във фурната на 150 градуса за 30-35 минути.
Пригответе заливката като разбиете добре двете яйца с млякото и брашното....

Мусака с картофи за малки и големи гладници. Не пропускайте да си приготвите и вие тази мусака без яйца и мляко....

Подгответе си всички зеленчуци, като доматите и моркова настържете поотделно, а лука, чушката и целината нарежете на ситни кубчета. Картофите направете...

Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер.
Междувременно залейте елдата в вода...

Разбийте 1 яйце със сметаната, залейте мусаката, наредете парченца масло и печете 30-тина минути в умерено загрята фурна....

4
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 10
51
43
32
24
10
Дай твоята оценка: