Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мантъ

Мантъ

Прегледай всички 23 авторски предложения за мантъ в Gotvach.bg.
Лъжливо мантъЛъжливо мантъКогато правя Лъжливо мантъ, винаги изсипвам в дълбока тенджера 1 чаена лъжичка сол, изсипете вода /доливате над половината тенджера/, 1 супена лъжица...
Арменско мантъАрменско мантъ
2
1. Сварете в подсолена вода 1 голямо или 2 малки пилешки бутчета /може да се ползва и патешко месо/. Обезкостете пилешкото месо на малки парченца...
Макаронено мантъМакаронено мантъ
Изсипваме в купа макароните. Омесваме готовата кайма с яйцата. С помощта на шприц пълним всички макарони. В тенджера слагаме вода със...
Картофени гнезда МантъКартофени гнезда Мантъ
За тези вкусни гнезда първото нещо, което трябва да направим, е да сварим и обелим картофите. След това ги намачкваме и смесваме с накълцания...
Мантъ с макарониМантъ с макарони
Макароните се сваряват добре. Изцеждат се, заливат се със студена вода и отново се изцеждат. Смесваме ги със заквасената сметана и пасирания чесън...
Моето Турско МантъМоето Турско Мантъ
Изсипете брашното и солта в дълбока купа. Добавете предварително разбитите яйца, водата и олиото. Омесете нелепнещо тесто, покрийте го с кърпа...
Турски специалитет МантъТурски специалитет Мантъ
1
От продуктите за тестото се омесва меко и еластично тесто, което се оставя за около 30 мин да се отпусне. През това време каймата се омесва с подправките...
Мантъ - класическа рецептаМантъ - класическа рецепта
Първо, приготвяме плънката за това традиционно мантъ. В тиган започваме да запържваме ситно нарязания лук с малко мазнина. След като се запържи...
Мантъ на параМантъ на пара
Брашното пресяваме и си омесваме меко тесто от изброените продукти, като ги смесваме. Покриваме тестото с кърпа и оставяме да почине. През това...
Мантъ за вегетарианциМантъ за вегетарианци
2
За тестото: Oт брашното, яйцата, водата и солта замесваме умерено твърдо тесто, което омесваме хубаво. От него точим тънка кора, която разрязваме...
Мантъ с пилешкоМантъ с пилешко
Сваряваме бутчетата, след това отделяме от костите месото и накъсваме на малки парченца. Бульона запазваме и отделяме настрана. Лука нарязваме...
Мантъ по АрменскиМантъ по Арменски
Брашното се смесва със солта. Прави се кладенче в него и се чукват яйцата, добавя се олиото и водата. Замесва се твърдо тесто, като се добавя...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: